ඉදුණූ තක්කාලි ග්රෑම් 500
මාළු මිරිස් ග්රෑම් 250
තෙල් කෝප්ප 1/2
විනාකිරි කෝප්ප 1/2 ඃ 3·4
සීනි ග්රෑම් 50
යන්තමින් තලාගත් සූදුළුෑනූ බික් 5ඃ6
උම්බලකඩ ග්රෑම් 50 හෝ ග්රෑම් 100
සූදුරු තේ හැඳි 1
සාදන ක්රමය
තක්කාලි බඳුනකට දමා උතුරණ වතුර දමා වසා මිනිත්තු 5 පමණ තබන්න. වතුර බේරා ලෙල්ල ඉවත් කරන්න.
තෙල් රත්කර විනාකිරෙන් අඹරාගන්නා ලද මිරිස්, සූදුරු, අඹ තෙලට දමන්න. මෙයට කපාගන්නා ලද තක්කාලි හොඳින් මිශ්රකර උම්බලකඩ එක්කර උකුවන තුරු උයාගන්න.
තරමක් ගොරෝසූ වන විට සීනි ටිකක් එක්කර හැඩයට කැපූ මාළු මිරිස් මිශ්ර කරන්න.
0 comments :
Post a Comment